Gastvrijheid troef
Het is in eender welk seizoen zalig toeven in Brasserie O – RestOrant, met de O van Ontspannen en Overdekt. Je komt helemaal tot jezelf in het trendy, stemmige interieur en – bij mooi weer – op het overdekte terras.
In zo’n decor past alleen een vlekkeloze en vriendelijke bediening. Want gewoon ‘lekker’ volstaat niet.


"Wij gaan voor een medaille"
We combineren de gezelligheid van een Brasserie, het aanbod en de kwaliteit van een toprestaurant. Wij gaan voor een medaille.
Lunch als een prins en dineer hier ook iedere keer weer. Van licht tot stevig. Van fris groen tot à point.
La dolce vita. Het leven is zoet. Zacht als een moelleux. Simpel als een sabayon. En lekkerder dan warme appeltaart. Basta.
Ontroering, Geluk & Zaligheid
Beleef mOments van O van ’s Ochtends tot ’s Ovends, mOments van Ontroering, van Geluk, van Zaligheid. Op elk ogenblik van de dag, ook tussendoor. We genieten wanneer we kunnen.
Daarom ook heeft Brasserie O – RestOrant zijn grote mOments: themadagen met passende aankleding, passende gerechten en drank bij grOte dagen in je leven.


“Altijd animO in ons team”
Brasserie O – RestOrant draait op het enthousiasme van Peter Swijsen, zijn zus Karlien en zijn partner Ine Schildermans. Het zijn zij die samen met chef Stefan de kaart en de collecties samenstellen.

Peter Swijsen
Kennis maakt het verschil, is Peter zijn motto. Voortdurend bijscholen en op de hoogte blijven van alle nieuwigheden en wijzigende wetgeving. Dit zorgt ervoor dat Brasserie O blijft draaien als een geoliede machine en blijft groeien.

Karlien Swijsen
We werken voortdurend aan de vernieuwing van het aanbod. Met Streekspecialiteiten en seizoensgerechten. We glunderen al bij de gedachte jullie te mogen ontvangen. Daar doen we het voor!

Ine Schildermans
Iedere dag zorgen we er met een glimlach voor dat iedereen een plaatsje kan krijgen om te genieten van een heerlijk gerechtje of lekker drankje. We proberen steeds de ruimte die we hebben ten volle te benutten.

Stefan La Rocca
Als chef bundelt hij alle 100’en ideeën werkt hij deze uit in een menukaart die varieert en aantrekkelijk is voor iedereen! Stefan bereidt met liefde al jullie gerechtjes.